Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

vineri, 28 octombrie 2011

Femeia Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)



Generalitati: Amorul vrajitor

Ca un vulcan ce clocoteşte în măruntaiele sale, dragostea devine la scorpion o forţă imperioasă pe care o trăieşte ca pe o posesiune, un chin. Este o iubire-pasiune, cu înflăcărări brutale, o voluptate amestecată cu fericire şi disperare, cu săruturi şi muşcături, în căutarea unui absolut dar care seamănă cu o iubire-luptă, în care e neapărată nevoie de un învingător şi de un învins.

FEMEIA:
Legea sexului este o lege imperioasă la femeia în Scorpion. Această femeie feminin-erotică practică o artă a seducţiei care este o cochetărie percepută ca agresiune care maschează dorinţele instinctive.

Acest tip de femeie este foarte potrivită să "vrăjească" bărbatul care se lasă prins de latura ei mai masculină. Vampa are un farmec narcisiac nesfârşit, de care uzează ca să cucerească inimile bărbaţilor întrun scop crud şi uneori chiar sadic. Nu sunt rare cele care se mulţumesc "să pună mana" pe un bărbat ca să-l despoaie de prerogativele sale masculine şi să-l aducă la cheremul lor.

De fapt femeia Scorpion doreşte în străfundul inimii, parcă fără să vrea, ca bărbatul să o domine, să o stăpânească.

Ca şi bărbatul, femeia în acest semn zodiacal aduce în cuplul pe care îl creează o nuanţă mai mult sau mai puţin puternică de sado-masochism.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este pasiune, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este şi înseamnă dăruire şi abandon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu