Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

joi, 9 iunie 2011

Metode naturale pentru marirea sanilor


Desi medicina oficiala nu recunoaste posibilitatea maririi sanilor pe cale naturala (dupa cum nu recunoaste si multe altele), acest lucru este perfect posibil.

La noi in tara, la Brasov, in urma cu cativa ani, a fost realizat "Programul de infrumusetare pentru femei pe cale naturala – 'Venus' ", program la care au participat peste 50 de femei, iar rezultatele lui au fost publicate in "Cartea Femeii ", autori Liviu Gheorghe, Mihai Minoiu si Tudor Ilie, lucrare aparuta la editura Kamala. In cadrul acestui program s-a demonstrat ca, folosind metode perfect naturale, in doar trei luni corpul femeii poate fi transformat radical in bine, existand cazuri de marire a sanilor cu peste 50%, dar fiind rezolvate in paralel si alte probleme cum ar fi asimetria sanilor, flascitatea lor etc.

De la bun inceput trebuie sa spunem ca fiecare femeie are, prin tipul constitutional cu care s-a nascut, o limita pana la care se pot dezvolta sanii ei, peste care nu se poate trece fara a produce interventii traumatizante si cu consecinte nefaste pe termen lung asupra sanatatii. Totusi, se pot obtine mariri ale lor aproape miraculoase aplicand simultan urmatoarele metode:

1. Alimentatia pura

Exista alimente cum ar fi dulciurile cu zahar, carnea cu hormoni de crestere, produsele de patiserie, anumiti aditivi alimentari sintetici care pot determina o crestere in volum a sanilor, dar dizarmonioasa – ei devenind moi si fara forma (aspectul “pufos“, flasc al multor femei din Occident, unde predomina alimentatia de acest tip), ceea ce, fireste, nu este de dorit.

In schimb, o alimentatie lacto-vegetariana, cu multe legume si fructe proaspete, este de natura sa creeze premizele unei dezvoltari armonioase nu doar a sanilor, ci a intregului corp. In afara de acest mod natural de alimentatie, mai exista asa-numitele alimente-medicament pentru cresterea sanilor, iar acestea sunt: maslinele negre si uleiul virgin de masline, soia si mai ales germenii de soia, germenii de grau si uleiul de germeni de grau, frunzele, inflorescentele si semintele de marar, frunzele de telina, miezul de nuca, alunele neprajite, semintele de floarea soarelui neprajite. Aceste alimente vor fi consumate in cantitati cat mai mari pe o perioada de timp de minim 6 luni.

2. Plantele de stimulare hormonala

Urmatorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru cresterea sanilor: seminte de marar (Anethum graveolens), radacina lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescente de busuioc (Ocimum basilicum), seminte de anason (Pimpinella anisum). Plantele se macina cu rasnita electrica de cafea sub forma de pulbere, dupa care se amesteca in parti egale; se ia 1 lingurita de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se tine sub limba un sfert de ora, dupa care se inghite cu apa.

O varianta eficienta a acestei metode o constituie tratamentul cu amestec de tincturi din exact aceleasi plante.

IMPORTANT – femeile care se confrunta cu hipermenoree, tumori benigne nu vor include in amestec lemn dulce (care are un efect estrogen foarte puternic), iar inainte de ciclu cu o saptamana vor lua cate 1 lingurita de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.

3. Masajul sanilor

Cea mai eficienta tehnica s-a dovedit a fi cea cunoscuta sub numele de "metoda doctorului Chang", pe care o prezentam in continuare:

1. Masajul se face din pozitia sezand, calcaiul piciorului drept indoit presand zona clitorisului (zona de deasupra uretrei)

2. Presiunea realizata cu calcaiul drept asupra zonei mentionate trebuie sa fie moderata, insa suficient de ferma pentru a crea chiar o stare de efervescenta erotica.

3. Odata cu aparitia acestei stari de efervescenta erotica, se poate incepe masajul ambilor sani, concomitent, cu miscari circulare pentru crestere, care se fac lin, dar intens (pentru a mentine starea de efervescenta erotica).

In starea launtrica favorabila creata, se evoca intens procesul de crestere si armonizare a sanilor, vizualizand interior sanii impliniti si armoniosi. In cadrul acestui masaj este foarte importanta perseverenta zilnica si imaginatia creatoare.

Uleiuri medicinale pentru masaj:

Procedeul descris mai sus poate deveni si mai eficient in cazul realizarii masajului cu anumite extracte naturale din plante. Odata patrunse in piele, prin caracteristicile de stimulare pe care le exercita la nivelul sanilor, aceste remedii permit o amplificare a procesului natural de crestere al acestora. Dintre remediile cele mai renumite in acest sens mentionam:

- uleiul de germeni de grau – este un produs care se poate procura acum din majoritatea magazinelor cu produse naturiste; se aplica in doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogen si este foarte bogat in vitamina E.

- uleiul de marar – este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea semintelor de marar, fin macinate cu ajutorul unei rasnite electrice, in ulei vegetal (preferabil ulei de masline). Proportia folosita in general este de 30 de grame de pulbere din seminte de marar la 200 ml de ulei de masline. Se lasa la macerat timp de 3 saptamani, dupa care se filtreaza, iar restul de planta se arunca. Uleiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de 2-3 ori pe zi. Intr-o prima faza este posibil sa apara usoare dureri ale sanilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de crestere a lor) care vor dispare insa dupa 4-5 zile de tratament.

Cantitatea de ulei folosita pentru un masaj trebuie sa fie moderata; se mai adauga ulei doar in masura in care acesta poate fi absorbit fara dificultate in piele.

IMPORTANT – femeile care se confrunta cu stari inflamatorii la nivelul sanilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.

4. Actul sexual cu continenta

Este “arma secreta” a femeii care vrea sa devina mai frumoasa si mai senzuala. Atunci cand o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretata de organismul sau va creste foarte mult, fapt care in cateva zeci de minute se va concretiza printr-un simptom clasic – marirea volumului sanilor. Insa, in momentul in care apare orgasmul cu descarcare, sanii devin brusc flasci, constelatia hormonala se modifica si ea rapid, iar dupa mai multe asemenea descarcari de regula nu doar sanii, ci intreg corpul isi pierde fermitatea si tineretea.

Concluzia reiese de la sine: daca vreti sa aveti sani mari, plini si frumosi, faceti dragoste, dar urmariti sa nu ajungeti la orgasme cu descarcare. Experienta a aratat ca femeile care fac dragoste cu continenta isi pot mari rapid sanii cu peste 50%, in doar cateva luni acestia devenind plini, fermi si frumosi.

articol preluat din revista de naturism si spiritualitate "Elixirium", aparuta la editura Kamala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu