Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

joi, 16 iunie 2011

Femeia indigo


Sunt inteligente, pline de resurse si nu se tem de nimic. Insa inca multe femei sunt confuze, nesigure si se lupta cu vulnerabilitatea. Ele pot avea dezechilibre in viata, in timp ce jongleaza cu obligatiile si interesele lor.

Multe nu s-au maritat niciodata, sau s-au maritat de tinere si, in prezent, sunt divortate. Unele se lupta pentru a gasi relatii romantice care sa le satisfaca.

Multi adulti Indigo, barbati si femei, care au varste in jur de 40 sau 50 de ani, au avut relatii dificile cu parintii lor. Femeile Indigo au avut relatii provocatoare cu mamele lor, de care erau criticate, judecate si nu erau acceptate asa cum erau. De asemeni, au avut relatii dificile cu tatii, care fie erau absenti, fie nu erau disponibili emotional. Cand au devenit adulti, aceste lucruri s-au manifestat in multe feluri, fie au lucrat din greu sa aiba succes si sa le demonstreze mamelor ca gresesc, fie s-au maritat de tinere, ca sa fie un parinte mai bun decat mamele lor. Unele le-au facut pe ambele si, in pofida provocarilor de a fi parinte unic, au avut succes in cresterea copiilor si in realizarea prin cariera.

Femeia Indigo face parte din prima generatie de femei care s-a focalizat pe satisfacerea nevoilor proprii, in loc sa le ignore sau sa astepte ca altcineva sa vina si sa aiba grija de ele. Exista o anumita vinovatie, deoarece a trebuit sa treaca prin asta, in timp ce isi echilibrau ceea ce doreau sa faca si ceea ce era de astept sa faca. Ele se afla pe un teritoriu nefamiliar, deoarece au avut doar cateva modele care sa le arate ca sunt pe drumul bun, ca fac ce trebuie, in modul potrivit. De asemeni, au avut sustinere mica din partea familiei, in timp ce erau “diferite”.

Nu este usor sa fii femeie Indigo, deoarece faci parte dintr-un pionierat, intr-o lume care nu este pregatita pentru acest lucru. Ele au dificultati in a-si gasi prieteni care sa le inteleaga indepenedenta si puterea. La fel se intampla si cu relatiile romantice. Multi barbati gasesc femeile Indigo ca fiind provocatoare si ei au probleme in a afla cum sa se raporteze la acestea.

Unii barbati gasesc independenta lor ca fiind insufletitoare; altii o gasesc dificila si o evita.

Insa femeile Indigo trebuie sa fie cine sunt, iar cele care se afla in perioada dintre relatii, in acest moment, inseamna ca trebuie sa invete sa fie puternice, sa traiasca viata pe care o doresc, sa fie cine sunt, fara urma de vinovatie sau nevoie de aprobare din partea celorlalti.

Nu este intotdeauna usor sa fii puternica si independenta, insa femeile Indigo fac acest lucru, in mod exemplar!

Sursa: www.copiii-indigo.ro

Un comentariu: