Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

miercuri, 22 iunie 2011

Ierburi, fructe si legume care inlatura radiatiile

In ziua de astazi, principalele surse de oxigen, alimentele, apa si aerul, sunt poluate si pline de toxine. Orice forma de poluare priveaza organismul de oxigenul atat de esential pentru acesta. Insa atunci cand vine vorba de radiatiile nucleare, oamenii sunt supusi unui experiment periculos.

Ierburi, fructe si legume care inlatura radiatiileExpunerea si contaminarea cu radiatii poate fi prevenita sau chiar tratata cu ajutorul unei serii de alimente care ajuta organismul uman sa tolereze mai bine efectele poluarii si ale radiatiilor. Rinichii sunt primul organ uman afectat de radiatii. Trebuie retinut faptul ca un consum de alimente proaspete diminueaza riscul de acumulare de chimicale.

De exemplu, semintele de hrisca sunt bogate in rutin si protejeaza impotriva radiatiilor, stimuland de asemenea productia de maduva osoasa.

Fibrele mucilaginoase din algele marine previn reabsorbtia strontiului radioactiv, a bariului, cadmiului si radiului, pe care le elimina din organismul uman. Algele marine sunt de asemenea bogate in iod natural. Acesta stimuleaza tiroida, iar in acest fel impiedica absorbtia radiatiilor. Este recomandat deci sa consumam doua linguri de alge pe zi. Inainte de a le consuma insa, trebuie sa ne asiguram ca acestea provin din ape curate.

Tot pentru evitarea problemelor cauzate de iradiere este recomandat consumul de orez brun si sare de mare.

De asemenea, persoanele expuse radiatiilor trebuie sa evite cat de mult posibil zaharul si produsele din faina alba.

Legume, fructe si plante care previn iradierea

Plantele bogate in clorofila precum spirulina intaresc celulele, transporta oxigentul, ajuta la detoxifierea sangelui si a ficatului, neutralizeaza elementele poluante si stimuleaza productia de acid ribonucleic. Doza zilnica recomandata pentru o persoana este de 3 – 5 grame.

Legumele bogate in sulf precum broccoli, varza, ridichi, rucola sau gulia ajuta la neutralizarea radicalilor liberi care distrug celulele. Alte legume bogate in sulf sunt usturoiul, ceapa si fasolea.

Alimentele bogate in pectina precum morcovii, semintele de floarea soarelui sau mere tin departe de organism elementele poluante ce astfel nu mai sunt asimilate de organism. Legumele cu un continut ridicat de betacaroten precum cele cu frunze verzi sau cartofii dulci intaresc imunitatea si protejeaza celulele. De asemenea, usturoiul tine la distanta izotopii radioactivi.

Iradierea contribuie si la instalarea anemiei. Astfel consumul de alimente verzi si radacinoase ajuta la intarirea sangelui. Drojdia alimentara, bogata in vitamina B ajuta la eliminarea metalelor grele din organism. Pentru tratarea efectelor secundare ale radiatiilor sunt indicate si alimentele bogate in acid nucleic, precum spirulina, Chlorella sau polenul de albine.

Legume si ierburi care ajuta la tratarea iradierii

Gelul de aloe vera ajuta la vindecarea arsurilor provocate de radiatii. Aceasta planta contine stimulatori biogeni care ajuta la repararea pielii.

Radacina de brusture neutralizeaza si indeparteaza toxinele din organism.

Radacina de papadie imbunatateste functia organelor care sunt implicate in procesul de eliminare a toxinelor din organism.

Ginsengul siberian indeparteaza oboseala, amelioreaza simptomele produse de expunerea la radiatii si agenti poluatori si reduce efectele stresului.

Radacina de ginseng scade efectele secundare ale radiatiilor, iar recuperarea in urma expunerii indelungate se face mult mai repede.

Ceaiul verde este antioxidant, stimuleaza sistemul imunitari si contine agenti radioprotectori.

Semintele de ciulin protejeaza organismul nostru de radiatiile din mediul inconjurator.

Urzicile curata si intaresc rinichii si ajuta la reinnoirea sangelui.

Menta reduce greata provocata de expunerea la radiatii.

Florile de trifoi rosu imbunatatesc sanatatea intregului organism si ajuta la eliminarea toxinelor.

Ciupercile Ganoderma intaresc sistemul imunitar dupa expunerea la radiatii.

Patrunjelul, rozmarinul sau gingko biloba sunt alte plante ce au puternice proprietati detoxifiante. Acestea ajuta la buna functionare a ficatului si la eliminarea toxinelor din organism.


Sursa: healthy.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu