Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

luni, 26 septembrie 2011

Nativa zodiei Balanta


(22 septembrie - 21 octombrie)

Cuvinte cheie: armonie, asociere, echilibru
Semn de Aer: dinamic, activ, cardinal
Planeta guvernatoare: Venus, in aspect diurn (YANG, + )
Simbolizeaza: aerul, suprafetele plane, echilibrul, asocierile amoroase, casatoria si intelegerile intre persoane de sex opus, varsta matura, seara, toamna.
Culorile specifice: albastru inchis, indigo
Pietrele pretioase: diamantul, opalul
Metalul: cuprul
Calitati: exteriorizare frumoasa, miscare armonioasa, intelect, echilibru, corectitudine, chibzuinta, simt artistic spontan, justetea comparatiilor si a analogiilor, rafinament, simtul dreptatii, delicatete, temperament afectuos si inzestrat amoros, nevoie instinctiva de uniune echilibrata sau asociere creatoare.
Posibile defecte: indolenta, indecizie, lipsa de perseverenta, frivolitate, cautarea unui mod de viata usor si vesel; tendinta de a fi influentata usor de laude si subordonarea oricarui aspect placerilor.
Trebuie sa dezvolte: increderea in sine si capacitatea de a infrunta orice situatie.
Trebuie sa evite: fumatul si alcoolul, indecizia si gelozia.

Nativele din zodia Balanta sunt guvernate de planeta Venus, care le confera farmec si gratie in exprimare. Venus este zeita fermecatoare a frumusetii ideale, a gingasiei sufletului, a nuntilor sacre, a serenadelor suave si a menuetelor delicate si elegante, a iubirilor transfiguratoare.

Nativele din Balanta au o nevoie speciala de asociere pentru a se simti implinite. Totusi, ele urmaresc sa-si mentina individualitatea in cadrul relatiilor. Domeniile lor preferate sunt: arta, arta cinematografica si teatrala, muzica, relatii publice, psihologia.

Deoarece Balanta este un semn de aer, femeile nascute sub semnul sau sunt intelectuale si cauta in mod activ cunoasterea, ideile noi si stimularea mentala. Pot fi buni consilieri si adesea joaca rolul "facatorilor" de pace. Fraza cheie pentru Balante este: "Eu echilibrez". Aceste native guvernate de Venus sunt rareori cuprinse de manie.

Femeia din aceasta zodie este o zeita innascuta, remarcandu-se prin puritate, frumusete si respingerea a tot ce nu le place. Au predilectie pentru imbracaminte eleganta, bijuterii si parfumuri de calitate. Admira frumusetea in toate manifestarile ei: muzica, sculptura, arhitectura, literatura etc. Aceasta conceptie pretentioasa de viata se manifesta si in alegerea barbatilor. Ea se priveste mereu, observandu-si calitatile, bucurandu-se de propria-i frumusete si dorind sa corespunda cat mai perfect idealului sau. Balanta a devenit simbolul farmecului si al frumusetii. Are o putere de fascinatie prin care cucereste cu usurinta sufletul unui barbat. Este foarte priceputa in arta dragostei. Prefera artistii, scriitorii, cantaretii, pictorii, muzicienii. Orice pretext social este un prilej de a fermeca si incanta prin stralucirea ei. Entuziasmul ei declanseaza la ceilalti o reactie asemanatoare. Ii plac cartile distractive, excursiile, camerele frumos impodobite, muzica lirica si in general orice care sa-i confere buna dispozitie. Este feminina, rafinata, fascinanta si cuceritoare.

Aspectul exterior

Nativa din Balanta se distinge prin frumusete, armonie corporala, printr-o voce dulce, un ras incantator si placerea de a transmite veselie in anturajul sau.

Se bucura de o buna sanatate atat timp cat simtul sau al echilibrului ramane intact. Cand nu se simte in forma e bine sa se odihneasca, sa-si urmeze un regim alimentar si sa-si dezvolte receptivitatea fata de poezie, muzica, arta in general, tai chi, yoga si diverse forme de meditatie.

Viata sexuala a femeii din zodia Balanta

Aparitia ei este fascinanta. Dupa ce face dragoste, ii place sa savureze imbratisarea iubitului, adorand versurile si muzica. Pentru ea a face dragoste este o arta si de aceea pregateste in detaliu fiecare intalnire amoroasa. Este sigura de atractivitatea ei, pe care stie sa o accentueze si sa o faca cat mai convingatoare. Are un control bun asupra muschilor vaginali in primul rand pentru ca o preocupa foarte mult sa il faca pe iubitul ei fericit si sa traiasca si ea la randul ei stari ample si intense de placere si orgasm. Ofera iubitului un adevarat concert de placeri. Este sensibila si romantica. Traieste intensitate amoroasa chiar si numai cand isi priveste iubitul. Spiritul ei este ca aerul de toamna cald si linistit. Ii plac jocurile de dragoste inventive. Gaseste intotdeauna metode de amplificare a placerii. Se lasa adorata ca o zeita, mereu constienta de frumusetea si misterul sau.

Zonele erogene: spatele, fesele, organele sexuale, buzele si zona gatului.

Ce ii invata pe ceilalti: iubirea este frumusete.
Ce invata de la ceilalti: iubirea este armonie.

sursa: venus.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu