Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

sâmbătă, 25 iunie 2011

Piciorul sexy


Femeile care vor sa valorifice intregul potential al fortei lor de seductie trebuie sa stie ca multe dintre componentele propriului trup– nu numai cele evidente - pot atrage un barbat. In cercetarile intreprinse pentru aceasta carte am dat peste informatii fascinanate, insa cea mai interesanta sursa de informare mi s-a parut cartea “viata sexual a piciorului si pantofului “ de William Rossi, ortoped, un pasionat si meticulous cercetator al aspectelor sociale legate de picior si incaltaminte. Cartea sa cuprinde capitol cu titluri neobisnuite ca : “Erotismul piciorului si sexualitatea pantofului”, sau “Iti multumesc, piciorule, pentru sex”.Oricat de amuzante par aceste titluri, ele reflecta cu mare precizie argumentele autorului privind faptul ca piciorul si laba piciorului constituie zone erogene extrem de importante.

Piciorul neincaltat nu este urat mirositor, afirma Rossi. La oamenii care nu poarta incaltaminte se intalneste foarte rar fenomenul de transpiratie abundenta, lucru confirmat de cercetarile intreprinse in Africa, China si India.

Putini sunt cei care fac abstractie de consideratiile traditionale si admit ca piciorul este o zona foarte senzuala a corpului uman, datorita inervatiei bogate. De altfel, piciorul este una dintre cele mai putin cunoscute zone erogene ale trupului omenesc. Senzatia provocata de limba plimbata usor printre degetele de la picioare este extrem de placuta pentru multe personae. S-a constatat ca exista femei capabile de a obtine orgasmul prin mingiierea picioarelor.

Femeile sexy, asa cum mi-au atras atentia unii barbati, manifesta un interes instinctiv pentru acest gen de sexualitate. “Linda Ronstadt canta desculta si asta mi se pare extreme de excitant”, mi-a spus unul dintre ei.

Indiferent ca este vorba de silueta, sani, solduri sau chiar picioare, trupul femeii ramane plin de mistere si-I intriga pe barbat. A fost subiect pentru cantece si versuri si preamarit pentru frumusetea, simetria si gratia lui. Cu toate acestea, fiecare femeie este unica in felul ei si asa si trebuie sa fie. Atractia sexual este indeajuns de cuprinzatoare, de variata, si se manifesta in toate configuratiile trupesti posibile.

dupa cartea “Secretele atractiei feminine” de Julia Grice, Editura Orizonturi, 1998

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu