Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

vineri, 24 iunie 2011

Cassolette sau parfumul natural al femeii

Cea mai puternica si insidioasa arma din "arsenalul" sexual al unei femei este parfumul sau natural.
Fiecare persoana isi are mirosul sau propriu, un parfum care ii este specific. El este propriu-zis o combinatie a diferitelor emanatii ale parului, organelor genitale, subtioarelor si chiar a fiecarei parti a pielii corpului.

devi49.jpgAcest miros nu este niciodata "agresiv" sau deranjant, doar cu exceptia situatiilor in care femeia nu se spala destul de des sau destul de bine.
Unii barbati, in special cei din zodia Taurului, Fecioarei si Capricornului au un simt olfactiv mult mai dezvoltat decat al altora, fiind mult mai usor impresionabili din punct de vedere erotic, dar toti reactioneaza, constient sau nu, la ceea ce francezii au denumit (prin) "cassolette" sau parfumul natural al femeii.

Totusi, daca parfumul femeii ar fi intr-adevar o arma de seductie, atunci el ar trebui sa actioneze implacabil, fara gres, pe o arie cat mai larga.
Lucrurile nu stau chiar asa, caci aceste captivante si fermecatoare mijloace sunt infinit mai sofisticate decat armele de razboi, de vreme ce ii loveste tocmai pe aceia care trebuie loviti, adica pe barbatii virili.

Multi cred ca acest sistem de semnalizare sexuala invizibila si adesea inconstienta, pe care il au si animalele (este vorba de acei hormoni speciali numiti feromoni), poate fi o componenta importanta a amorului pasional, generand uneori chiar o atractie nemasurata care distruge casnicii si rastoarna tronuri.

seductia350.jpgUnii sexologi au apreciat intr-atat de mult valoarea lui cassolette incat au afirmat chiar ca pentru stabilitatea societatii majoritatea femeilor isi distrug inconstient propriul lor parfum, atat de pretios afrodisiac, prin utilizarea excesiva de deodorante si parfumuri artificiale.
O industrie vasta si convingatoare, prin nenumarate reclame, le incurajeaza pe femei sa-si inlocuiasca parfumul natural cu clorhidrat de aluminiu in amestec cu antiseptice.
De asemenea, deodorantele asa-zis intime, care se folosesc in zona genitala o data pe luna, ucid garantat orice urma de pasiune in amor.

Cu toate acestea, nu vrem sa fim gresit intelesi; nimic din ceea ce am spus aici nu indeamna o femeie sa nu mai foloseasca parfumurile naturale, esentele volatile naturale, care au un rol important in jocul amoros si sunt, de asemenea, afrodisiace.

Maiestria consta in a ne alege un parfum care sa reactioneze bine la "cassolette"-ul propriu, care sa-l completeze si sa-l imbogateasca. De aceea, aceasta selectie trebuie sa se realizeze cu a atentie marita, in special asupra efectelor incitante pe care un parfum il trezeste in barbati. Nu este cazul sa folosim un parfum doar pentru ca este parfumul preferat al prietenei noastre.

Deodorantele pentru subtiori ar trebui folosite si ele in acelasi fel.
Iar daca suntem ingrijorate de mirosul propriu excesiv, nu exista nici o limita in a ne spala mai des si foarte bine.

Toate acestea sunt evident valabile si pentru barbati, in special in privinta spalatului. Si barbatii isi au parfumul lor natural, la care, fireste, femeile reactioneaza.

Lucrurile aici sunt relativ mai simple - unei femei ori ii place mirosul unui barbat, ori nu. Pentru ca acesta nu are aceeasi magie si rafinament precum "cassolette"-ul unei femei."

Sursa: seductiatrupului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu