Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

marți, 7 iunie 2011

Cum sa fii mereu frumoasa, cum sa fii tu insati




Frumusetea inseamna, desigur, perfectiunea corpului, linia dulce a formelor, dar stralucirea frumusetii, stabila in fata timpului care trece, vine din interior. De aceea acordam atentie si armoniei fizice, si celei sufletesti.

Din fericire, exista femei cu infatisare seducatoare care te incanta si prin sinceritatea, naturaletea si inima lor treaza. Bucuria de a trai, increderea in sine si capacitatea de a se darui le infrumuseteaza, indiferent de varsta si de statut social.

Acesta este idealul unei femei perfecte, acesta este Eternul Feminin, despre care Goethe spunea ca "ne atrage spre inaltimi".

Cea care descopera misterul esential al propriei feminitati are acces la o forta spirituala nesfarsita, prin care poate deveni un izvor binefacator de vitalitate, senzualitate, iubire, intuitie, frumusete, gingasie, intelepciune si beatitudine.

Devii ceea ce gandesti

Ia un pix si o foaie de hartie si noteaza trei calitati feminine pe care le admiri foarte mult la prietenele tale apropiate.

Alege una dintre aceste trasaturi fermecatoare si identifica apoi situatiile sau momentele in care o manifesti tu insati.

Cu timpul, o sa remarci ca poti sa exprimi oricand doresti acea calitate. Vei avea dovezi palpabile ca forta ta de atractie sporeste si devii o intruchipare irezistibila a misterului feminin. Poti repeta acest exercitiu in saptamanile urmatoare, alegand de fiecare data o alta calitate.


autor: Aida Calin


sursa: venus.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu