Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

joi, 28 iulie 2011

Femeia Leu (22 iulie - 21 august)


Generalitati: Iubirea care se impauneaza
Când Leul este îndrăgostit şi demnitatea sa personală ridică obstacole în faţa elanului pasional, avem de-a face cu o inimă largă care îşi revarsă efluviile vitalităţii fizice şi psihice.

Firea sa puternică îl face să simtă cu acuitate atracţiile şi repulsiile afective şi îi înspiră bucurii mari şi dureri profunde. Ignoră, pe cât posibil, sentimentele îndoielnice, legăturile indecise, jumătăţile de pasiuni, vrea să meargă direct la ţinta unei iubiri totale, dorită sincer.

Dragostea este pentru el o sărbătoare, o exaltare înflăcărată şi un entuziasm spiritual, o ocazie de a slăvi gestul frumos. Asemeni unui soare cu strălucirea pură care răspândeşte mii de raze, inima sa ia o alură de senior sau de madonă si se simte menită unui destin de iubire cu o parteneră (sau un partener) la înălţime.

FEMEIA:
Femeia din Leu se poartă "cu mănuşi" în dragoste. În jocul ei dragostea e ca o carte pe care o păstrează în rezervă şi n-o riscă cu bună ştiinţă, punând toate atuurile în balanţă. Nativa din zodia Leului se gândeşte în primul rând la ce este prezent, la viaţa pe care o dirijează şi organizează personal; tot ceea ce face este orientat în direcţia propriilor ambiţii. Aspiraţiile ei în dragoste sunt mari şi imperioase. Ele fac uneori din ea o fiinţă distantă şi chiar dispreţuitoare, fiindcă are propriile ei exigenţe şi ca să-i placă cineva, acesta trebuie să fie cel puţin la înălţimea ei.

Femeia din Leu dacă simte că se bucură de o anumită superioritate sau că e dăruită cu talent, urmează o politică de măreţie amoroasă, se pune în valoare şi astfel impune bărbaţilor.

LECŢIA IUBIRII:Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este extaz, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este umilinţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu