Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

marți, 5 iulie 2011

Femeia Rac (22 iunie - 21 iulie)


Generalitati: Vrajile noptii
Se ştie că racul reprezintă semnul lunar feminin care reprezintă viata de familie, mama, căminul natal.

Ca un copil, pretinde o dragoste pe care să nu o împartă cu nimeni. O dragoste care înţelege, iartă, susţine, o dragoste dincolo de toate contingenţele, o dragoste inefabilă în care să poată revărsa, fără teama de a fi respins şi strivit, comorile de tandreţe care i se îngrămădesc in suflet. Astfel e inima unui nativ din rac, copleşită de sensibitate romantică. O inimă care nu este decât un vis de iubire în care imaginaţia brodează o mie de arabescuri în căutarea dăruirii totale.

Într-adevăr, ne putem aştepta ca acesta să fie destinul sentimental al Racului rămas copil. Cu cât idealul său e mai frumos, cu atât mai mult riscă să se năruie fragilele imagini amoroase pe care le adună în inimă în faţa repetatelor lovituri ale realităţii zilnice şi distanţa faţă de celălalt. Atunci caută singurătatea ca să se înfăşoare în coconul de mătase ţesut de propriul suflet.

FEMEIA:
Adesea, femeia dominată de Rac este o femeie copil, ingenuă, cu o anumită graţie feminină. Este o romantică floare-albastră care visează la soţul ideal, bărbatul simplu şi iubitor. Este mai curând mamă decât soţie.

Femeile din acest semn pot trăi marile pasiuni şi chiar pasiunea profundă a sufletelor-pereche. lntimitatea psihică a cuplului este de o asemenea natură încât comunicarea telepatică face ca ambii iubiţi sa trăiască de la distanţă aceleaşi senzaţii şi să se cupleze la aceleaşi emoţii.

Există două tipuri extreme de femei Rac. Una se înjoseşte adesea să nu fie decât un obiect sexual, ca urmare a pasivităţii sale extreme; e supusă docilă, se lasă dorită.

Celălalt tip de femeie din Rac, dimpotrivă, se situează la un nivel inaccesibil şi inspiră o iubire imposibil de atins: ea este, cu adevărat, arhetipul feminin cel mai pur şi cel mai profund, trezeşte în bărbat anima, acea imagine a eternului feminin pe care o poartă în el în străfundurile sufletului şi care il impinge să iubească o fiinţă devenită ideală, sacră, adesea tabu (ex: Michele Morgan). Nativa din Rac se identifică cu bărbatul in modul cel mai favorabil fericirii ambilor parteneri, ei îi revine munca cea mai grea in aspectul de adaptare abandonează iniţiativa în mîinile bărbatului şi renunţă la propria ei originalitate. Este o parteneră ideală, cu condiţia să fie iubită.

LECŢIA IUBIRII:Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilaţi că iubirea este devotament, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este libertate.

Sursa: seductiatrupului.ro

Un comentariu:

  1. buna!sunt un rac 1 iulie,dar nu e chiar asa cum zici si mai stiu ca nu toti suntem la fel iubirea e iubire depinde de caracterul fiecaruia dintre noi,cu romantismul ai dreptate sunt o romantica dar nu incurabila.

    RăspundețiȘtergere