Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

vineri, 8 iulie 2011

Frumusete maxima prin uleiuri naturale esentiale


Cunoastem toate virtutile uleiurilor naturale pentru sanatate , dar stiati ca peste tot in lume le utilizam din ce in ce mai mult pentru fabricarea produselor cosmetice naturale pentru .
Uleiurile esentiale biologice sunt o solutie naturala care dau rezultate mult mai bune decat multe produse asa-numitele miracole vandute in comert.
Lista uleiurilor esentiale este lunga si beneficiile sunt enorme practic pentru problemele de sanatate. Le putem utiliza pentru a slabi, pentru ingrijirea fetei,petele maro,parul dar si pentru a pastra o buna memorie si pentru a lupta impotriva efectelor nefaste ale menopauzei…etc.

Uleiul de avocado

Bogat in vitaminele E,D,in proteine si in . Este un antioxidant natural care permite prevenirea imbatranirii si favorizeaza circulatia la nivel capilar. Este un ulei natural pentru pielea uscata. A nu uita ca,coaja de avocado poate servi si la masaje.

Uleiul de masline

Este cel mai important dintre uleiurile naturale deoarece este recomandat in ambele cazuri : pentru bucatarie si pentru datorita proprietatilor sale medicinale. Are un continut ridicat in vitamina E care este esentiala pentru incetinirea imbatranirii pielii si pentru reinoirea celulelor moarte. Este un ulei utilizat in intreaga lume pentru lupta impotriva ridurilor si a pielii uscate.

Uleiul de migdale

Este un ulei utilizat in principal pentru hidratarea pielii.El este deci recomandat pentru pielea uscata. In tarile calde il utilizam de asemenea pentru racirea pielii dupa o expunere la soare este un excellent ecran solar daca il amestecam cu ulei de nuca de cocos si cel de jojoba.

Utilizat ca relaxant in multe tari mediterane .Pentru asta utilizam petalele de trandafir perfect curate si libere de impuritati.

cu uleiul de jojoba

Se apropie cel mai mult de sebumul secretat natural de glandele noastre, utilizat in intreaga lume pentru ingrijirea corpului, parului si a fetei datorita calitatilor sale restructurate,si rehidratante deoarece contine naturali.Ea hraneste pielea datorita elasticitatii sale si impiedica aparitia vergeturilor.

Uleiul de soia

Consumarea sa este recomandata pentru persoanele care sufera de probleme cardiace,arterioscleroza si tromboza. Datorita acidului linoleic, elementul sau principal ,putem fabrica fie detergenti sau uleiuri pentru corp, masti si multe produse cosmetice naturale.


Sursa: frunza-verde.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu