Apleaca urechea la adevarul ascuns in adancul tau!
Adevarata experienta a libertatii este sa ai lucrul cel mai important din lume fara a-l poseda.
Tu esti Iubirea, Pacea si Bucuria!

luni, 8 august 2011

Energiile lunii august

Am trecut de mijlocul anului 2011 si marea intrebarea pe care ne-o punem este: „Am ajuns?” A fost un an al transformarii, al lectiilor, invataturii si alegerilor. Am fost intrebati, iar si iar, daca suntem siguri ca vrem ceea ce vrem. Luna aceasta incepe si ea cu luna noua, un moment favorabil pentru a face o lista a dorintelor legate de domeniile din viata in care ne dorim mai mult – mai multa iubire, mai multa distractie, emotie, bucurie, incredere si actiune. Suntem pregatiti sa ne punem pe primul loc? Ne-am completat karma? A venit oare vremea sa lasam lucrurile sa treaca – si, daca da, suntem oare pregatiti sa le eliberam complet, fara sa privim peste umar sperand ca ne vor prinde din urma?

August ne mai da o sansa de a face asta, pentru ca incepe cu o luna noua si Mercur retrograd – a doua ocazie de anul acesta sa ne revedem trecutul, sa repetam comportamente anterioare (sau nu), sa eliberam acele lucruri care nu ne mai sunt de folos si sa ne restabilim energiile. Mercur retrograd poate fi folosit in diferite moduri si de prea multe ori privim aceste perioade cu spaima, asteptandu-ne la intarzierile obisnuite in comunicatii si calatorii, probleme cu computerele si, in general, diverse frecusuri ale vietii.

Cu toate acestea, perioada lui Mercur retrograd este mai mult decat atat – este o perioada in care putem sa ne ocupam de lucrurile mici pe care le-am tot amanat pentru ca nu am avut timp de ele. In urmatoarele trei saptamani o vom face pentru ca ne vor iesi in cale, astfel incat sa nu le mai putem ignora. Daca nu v-ati salvat datele de pe computer, timp de luni la rand si el se strica, pierzand astfel tot ce ati lucrat, aceasta perioada va va aminti ca trebuie sa va faceti timp sa va ocupati de micile detalii ale vietii – atat din interior, cat si din exterior. Ati amanat luarea unei decizii? Mercur retrograd v-o va scoate direct in cale, astfel incat sa trebuiasca sa va hotarati.

Asadar, august incepe cu o reamintire clara a necesitatii de a ne gestiona timpul si energia,, astfel incat sa nu o imprastiem in 100 de directii diferite. Apoi, odata cu trecerea lunii, vom putea ajunge la incheierea multor situatii care ne-au sacait tot anul, reflectand experiente ale unor vieti intregi. Am vazut multi oameni care au de luat decizii in legatura cu responsabilitatile familiale, cu angajamente si conexiuni si cu modul in care pot invata sa le echilibreze intre ele. In august puteti raspunde la intrebarea: „Ce este pe primul loc, in viata mea?” si sa re-evaluati daca tot ceea ce va capteaza timpul, energia si atentia serveste in acelasi timp visurilor voastre, observand si daca aceasta abordare constituie, cu adevarat, o prioritate pentru voi.

Sa aveti o luna minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu